Hoofd Mediation & Training van The Lime Tree, Pien Hoogenboom, heeft onlangs een dynamische workshop over mediation technieken georganiseerd op Sint Maarten bij Princess Juliana International Airport (PJIAE). Deze tweedaagse workshop bood managers praktische vaardigheden om conflicten op te lossen en een harmonieuze werkomgeving te bevorderen. De deelnemers deden enthousiast mee in discussies, rollenspellen en praktische oefeningen.

Workshop bij

Naast de tweedaagse workshop heeft PJIAE haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap getoond door een eendaagse Masterclass te organiseren voor HR-professionals op het eiland. Deze Masterclass bood een gelegenheid om kennis en expertise te delen met de bredere HR-gemeenschap, ter bevordering van professionele ontwikkeling en verbetering van HR-praktijken op St. Maarten. Lees het hele verhaal op smn-news.com (in het Engels, opent in nieuw venster).

The Lime Tree geeft hoofdzakelijk mediation opleidingen in Nederland. Toch zijn we ook met regelmaat op de Nederlandse Antillen te vinden. Zo organiseren we in november een intensieve 6-daagse mediation training in Avila Beach Hotel  op Curaçao.